Ο άνθρωπος ανέκαθεν λάτρευε τους χλοοτάπητες, είτε αυτοί προέρχονταν από γρασίδι είτε από άλλα είδη χλόης. Δεν είναι τυχαίο ότι στους κήπους των κάστρων και των παλατιών χρησιμοποιούνταν χλοοτάπητας, για να δημιουργήσουν κήπους στολίδια και χώρους θαυμασμού.

Σήμερα, ο χλοοτάπητας ως ένας από τους βασικότερους παράγοντες του αστικού οικοσυστήματος, αποτελεί αναμφισβήτητα την απλούστερη αλλά και συνάμα την καλύτερη λύση για έναν όμορφο, περιποιημένο και καταπράσινο κήπο. Είναι αλήθεια ότι ένα καταπράσινο γκαζόν ομορφαίνει κάθε κήπο, ενοποιώντας οπτικά τους χώρους και χαρίζοντας μας, μία αίσθηση πολυτέλειας. Βεβαίως υπάρχουν πολλά είδη και ποικιλίες χλόης που θεωρητικώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν, αλλά στην πράξη επιλέγονται εκείνες οι οποίες κατά βάση προσφέρουν τις καλύτερες πιθανότητες εξασφαλίσεως ευημερίας και μακροβιότητας των φυτών.

Η επιχείρηση μας έχει την δυναμική και την πρακτική εμπειρία αφού αναλάβει την επιλογή της κατάλληλης ποικιλίας του χλοοτάπητα ανάλογα με τις εδαφοκλιματικές απαιτήσεις της περιοχής και της κατασκευής, να εγκαταστήσει χλοοτάπητα με σπορά ή με μοσχεύματα έτοιμου χλοοτάπητα με άμεσα, άριστα και εγγυημένα αποτελέσματα.