Η Garden Care προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες!

Η Garden Care διαθέτοντας άριστες γνώσεις γεωπονίας, διαχείρισης φυσικών πόρων, αλλά και σχεδιασμού και αρχιτεκτονικής τοπίου δραστηριοποιείται με απόλυτη επιτυχία από το 2003 έως και σήμερα στους νομούς Λευκάδας και Αιτωλοακαρνανίας

ΡΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Μ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Τ. ΓΕΩΠΟΝΟΣ - ΚΗΠΟΤΕΧΝΗΣ

Ήταν Αύγουστος του `80 όταν οι γονείς μου, αγωνιστές με σταθερές αξίες στον δύσκολο στίβο της βιοπάλης, αλλά και όμορφοι άνθρωποι της σκληρής δουλειάς και της αδιαπραγμάτευτης τίμιας αγάπης στα δύσκολα καλντερίμια της ζωής, έχοντας ξεφύγει από την παγίδα της ξενιτιάς στον μακρινό Καναδά αποφάσιζαν να επιστρέψουν στην πατρίδα μας, στον τόπο που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν. Εκείνη λοιπόν την περίοδο γνώριζα για πρώτη φορά το παππού μου το Νικόλα, τη βαβά μου τη Νήσω, τους συγγενείς μου, τους συγχωριανούς μου αλλά και το χωριό μου, τους Τσουκαλάδες Λευκάδας ένα όμορφο και ιδιαίτερα φιλόξενο χωριό, ένα χωριό με πολύ όμορφους ανθρώπους, μορφωμένους και καταξιωμένους επιστήμονες στα γράμματα, στις τέχνες, στον πολιτισμό και στον αθλητισμό.

Μεταξύ των εμπειριών που βίωνα καθώς μεγάλωνα θυμάμαι χαρακτηριστικά το παππού μου να σηκώνεται καθημερινά μπονόρα μπονόρα, να παίρνει το τσαπί του, έναν ντροβά μέσα στον οποίο τοποθετούσε το τσεκούρι του, ένα ακόνι, το κλαδευτήρι του και λίγο ψωμοτύρι με νερό, να τα φορτώνει στη γαϊδαρέλα του και να πηγαίνει εκεί που η καρδιά και η ψυχή του γαλήνευαν. Η χαρά μου ήταν μεγάλη κάθε φορά που έβλεπα τα φυτά του κήπου μας να μεγαλώνουν, τα λουλούδια να ανθίζουν, το πουλιά και τις πεταλούδες να πετούν μέσα στον κήπο με τη βοήθεια του παππού μου, ο οποίος δεν σταμάταγε ποτέ, να συμμορφώνει και να καλλωπίζει την αυλή του με μοσκαρδίνια, σαρδέλες, βασιλικούς και τριανταφυλλιές, να ημερεύει τα χωράφια του, αλλά και να απλώνει όλο και περισσότερο την ελιά και τ` αμπέλια του για να διασφαλίζει για την φαμίλιά του όλα εκείνα τα προϊόντα που προκύπταν από τις ευλογημένες καλλιέργειες της ελιάς και του αμπελιού. Έτσι καθώς μεγάλωνα στο ίδιο κατώι με το παππού μου το Νικόλα και τη βαβά μου τη Νήσω, η παιδική και εφηβική μου ψυχή άρχιζαν να μπολιάζονται τόσο από τις καθημερινές εμπειρίες που βίωνα μεγαλώνοντας μαζί τους, τις αμέτρητες ιστορίες που μου διηγιόταν για τη ζωή τους στον δύσβατο και ανηφορικό δρόμο της ζωής τους, όσο και από την απέραντη αγάπη που έτρεφαν για τη μάνα γη, για τα λουλούδια, για την ελιά και το αμπέλι.

Η ανάμνηση γίνεται δροσιά, καθώς περνούν μορφές αγαπητών προσώπων, που είχαν τα χαρακτηριστικά της αγωνιστικότητας, της υπομονής και της επιμονής, της ανθρωπιάς αλλά και της πίστης για ένα καλύτερο αύριο κι όταν πραγματώθηκε καλότυχα η δική μου προσδοκία και τελείωσα Τεχνολόγος Γεωπόνος στο Ηράκλειο της Κρήτης, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στην Βιολογική Γεωργία και στην Αρχιτεκτονική Κήπων, άρχισα να εργάζομαι στην Κατασκευή και Συντήρηση Κήπων και Χώρων Πράσινου με την Παναγροτική Κρήτης, ενώ το 1999 απέκτησα πιστοποιητικό πείρας εκτέλεσης εργασιών, σαν επί τόπου ΕΡΓΟΔΗΓΟΣ του έργου “Εγκατάσταση και συντήρηση πρασίνου στο οδικό τμήμα Κόμβος Καστελλίου (χ.θ. 8+400) μέχρι κόμβο Ανατολικής εξόδου Χερσονήσου του Β.ΟΑ. Κρήτης αρ. έργου 9471504 Δ.Ε“ προϋπολογισμού 120.000.000δρχ. από την Δ/νση Ελέγχου Κατασκευής Έργων της Περιφέρειας Κρήτης. Η μεταπτυχιακή μου εξειδίκευση στην Βιολογική Γεωργία συντέλεσε στην συνέχιση της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας το χρονικό διάστημα 2001-2003 ως Ελεγκτής Βιολογικών Καλλιεργειών στο Ινστιτούτο Ελέγχου Πιστοποίησης και Ελέγχου Βιολογικών Καλλιεργειών ΒΙΟ ΕΛΛΑΣ, ενώ η επιστροφή μου στην ιδιαίτερη πατρίδα μου την Λευκάδα πραγματοποιήθηκε το 2003, όταν στελέχωσα με την ειδικότητα του Γεωπόνου ΤΕ την Αναπτυξιακής Λευκάδας Α.Ε ΟΤΑ για την υλοποίηση των προγράμματος Ο.Π.Α.Α.Χ ( Ολοκληρωμένα Προγράμματα Ανάπτυξης Αγροτικού Χώρου) αλλά και του Τοπικού Προγράμματος «Εφαρμογή της Προσέγγισης LEADER».

Νιώθοντας πως η ζωή μου, ανήκει στην φροντίδα και στην προστασία ενός πράσινου κόσμου κι έχοντας σαν γνώμονα τα λόγια του αγαπητού μου συγχωριανού λαογράφου ποιητή και συγγραφέα του Λάμπρου Σ. Βρεττού ο οποίος με γλώσσα απλή, γλαφυρή και ελκτική αναφέρει: “για να πάει κανείς πιο πέρα, πιο μπροστά, πρέπει να γνωρίζει τι έχει γίνει, κι όσο καλύτερα και βαθύτερα το γνωρίζει, τόσο καλύτερα προχωρεί με ασφάλεια με γνώση και με βάθος”, δημιούργησα από την ανάγκη της χαράς που σου προσφέρει η δυνατότητα να μοιράζεσαι την Garden Care.

Θεωρώντας ότι ο κήπος αποτελεί έναν μεγάλο χώρο για συναίσθημα, σκέψεις και όμορφα όνειρα και μάλιστα τόσο όμορφα όσο και τα λουλούδια, η Garden Care αποτελεί μια όμορφη παρέα, όμορφων ανθρώπων που τους ενώνει η ανάγκη να εκφράζονται δια μέσω της αγάπης τους για τη φύση και τον άνθρωπο και συνάμα κι ένα εξειδικευμένο, άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο με τις απαραίτητες γεωπονικές γνώσεις ανθρώπινο δυναμικό που επιδιώκει την συνεχή και περαιτέρω βελτίωση των γνώσεων και των δεξιοτήτων του με την συνεχή παρακολούθηση σεμιναρίων Σχολής Αρχιτεκτονικής Κήπων και Τοπίων.

Οι άνθρωποι της Garden Care έχουν δημιουργήσει μια δυνατή, γεμάτη από χαμόγελο και θετική ενέργεια dream Team, μια ομάδα που ξέρει καλά τη δουλειά της, έχοντας όλα τα αναγκαία μέσα για να την υλοποιήσει γρήγορα, εύκολα και απόλυτα πετυχημένα. Η Garden Care αποτελεί για καθένα από τους συνεργάτες της μια δεύτερη οικογένεια, ένα σημαντικότατο Σχολείο της ζωής, ένα Σχολείο της Αγάπης.

Garden Care διαθέτοντας άριστες γνώσεις γεωπονίας, διαχείρισης φυσικών πόρων, αλλά και σχεδιασμού και αρχιτεκτονικής τοπίου δραστηριοποιείται με απόλυτη επιτυχία από το 2003 έως και σήμερα στους νομούς Λευκάδας και Αιτωλοακαρνανίας και προσφέροντας μια σειρά από υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με τη βοήθεια του πιο σύγχρονου υλικοτεχνικού και μηχανολογικού εξοπλισμού, έχει καταφέρει να δημιουργήσει χάριν της μεθόδου της συστάσεως λόγω της αναγνωρισμένης αξιοπιστίας της, μόνιμες και μακροχρόνιες επαγγελματικές σχέσεις οι οποίες είναι και η κορωνίδα των στελεχών και των προσπαθειών της.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
Εκπόνηση Μελετών Real Landscaping Σχεδιασμού Κήπων & Χώρων Πράσινου

Εργασίες Ανάπλασης και Διαμόρφωσης Εξωτερικών Χώρων

Εκπόνηση Μελετών εφαρμογής Αρδευτικών Δικτύων

Εργασίες Συντήρησης Πράσινου Ιδιωτικών και Κοινόχρηστων Χώρων

Εργασίες Κλαδεμάτων καρποφορίας Οπωροφόρων Δέντρων

Εργασίες Εγκατάστασης Καλλιεργειών Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών

Εφαρμογή επεμβάσεων απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας σε οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους

Γιατί εμάς?

Ο κήπος αποτελεί έναν μεγάλο χώρο για συναίσθημα, σκέψεις και όμορφα όνειρα και μάλιστα τόσο όμορφα όσο και τα λουλούδια, η Garden Care μέσω της αγάπης της για αυτό που κάνει και την εμπειρία της, διασφαλίζει με τον καλύτερο τρόπο τις παρεχόμενες υπηρεσίες της!

Υπηρεσίες μας
 • Διαμόρφωση Εξωτερικών Χώρων
 • Εγκατάσταση Χλοοτάπητα
 • Εγκατάσταση Αρδευτικού Δικτύου
 • Συντήρηση Πράσινου
 • Απεντομώσεις- Απολυμάνσεις- Μυοκτονίες
 • Επεμβάσεις φυτοπροστασίας για την καταπολέμηση του ρυγχοφόρου
 • Κλαδέματα διαμόρφωσης της κόμης καλλωπιστικών φυτών και δέντρων
 • Κλαδέματα διαμόρφωσης της κόμης φοινικοειδών
 • Κλαδέματα διαμόρφωσης της κόμης φυτοφραχτών
 • Κλαδέματα καρποφορίας οπωροφόρων δέντρων
 • Κοπή και απομάκρυνση φοινικοειδών
 • Κλάδεμα καρποφορίας και διαμόρφωσης της κόμης των εσπεριδοειδών
 • Κοπή μεγαλόσωμων δέντρων

Στόχος μας!

Η Garden Care αποτελεί για καθένα από τους συνεργάτες της μια δεύτερη οικογένεια, ένα σημαντικότατο Σχολείο της ζωής, ένα Σχολείο της Αγάπης.